Jornada de Cloenda de l'Observatori al municipi de València

Data de l'activitat: 
13 gen. 2018

Hem dedicat tota una jornada de dissabte a posar en comú i analitzar col·lectivament tant les dades arreplegades a les diferents partides d'horta treballades, com la metodologia utilitzada i el desenvolupament del projecte de l'Observatori al municipi de València. 

Com ja sabeu, hem estat treballant el projecte en 9 partides de l'Horta de València, amb els grups motors que s'han anat formant prop de cadascuna d'elles. Cantarranes (Benimàmet), Dalt (Campanar), Sant Esteve, Font de St. Lluís, la Punta, el Palmar (Massarojos), Cases de Bàrcena, Alqueria Fonda (Tavernes) i Castellar han estat les unitats territorials triades. En aquesta jornada de cloenda hem pogut compartir amb els i les representants de cada partida les impresions de l'estat de les partides, els motius d'eixe estat i les propostes que es podrien fer des de l'Observatori per millorar aquest estat. 

Després hem pogut gaudir d'un dinar de germanor, preparat per les Marietes, antigues veïnes de la Punta i lluitadores pel territori. Tot, al Xalet del Dr. Bartual, a la Punta, una zona d'horta de referència per les lluites que ha viscut contra la ZAL, i que ara es tornen a reviscolar amb la campanya "Horta és Futur" no a la ZAL del Port. Questions que, inevitablement, han eixit en la jornada, que també ens ha permés que persones de diferents llocs del territori de l'Horta es troben i es coneguen, fent xarxa. 

Gràcies a totes, aviat us passarem els resultats de l'anàlisi!